Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
P%E1lfi Erzs%E9bet - Kapcsolódó tételek
1.
A 6-18 éves cöliákiás gyermekek tápláltsági állapotának felmérése és összehasonlítása egészséges kontrollcsoporttal
2.
Akut és krónikus sebek gyógyulásának támogatása táplálásterápiával
3.
Alkoholfüggők táplálkozási szokásainak felmérése
4.
Coeliakia - betegség, életforma vagy divatdiéta?
5.
Coeliakia : életforma, vagy divatdiéta?
6.
Cukorpótlókkal és mesterséges édesítőszerekkel készült piskóták érzékszervi vizsgálata
7.
Cöliákia: a beteggondozás dietetikai kihívásai
8.
A dializált beteg étrendje
9.
Dietetika a mindennapokban : a kardiovaszkuláris rizikófaktorokkal élő beteg táplálkozásterápiája
10.
Az Egységes Diétás Rendszer története és változásai a mai magyar kórházakban
11.
Gondolatok a táplálékallergia megelőzéséről és diétájáról
12.
A gyulladásos bélbetegek táplálásterápiájáról szóló 2017-es ESPEN- irányelv összefoglalója
13.
A gyulladásos bélbetegségek étrendjének és táplálásterápiájának aktualitásai
14.
A hazai gyermekek táplálkozási szokásai egy összehasonlító elemzés tükrében
15.
Hogyan kerül a parlagfű az asztalra : dietetikai szempontok parlagfű-allergiában
16.
A kardiovaszkuláris megbetegedések étrendi prevenciója
17.
Kettős vak, placebokontrollált táplálékprovokációs próba placebo- és vérumreceptjeinek fejlesztése zellerallergénnel
18.
Konszenzus a ketogén diéta alkalmazására
19.
Laborparaméterek és testösszetétel összehasonlító vizsgálata reumatoid arthritiszes betegek körében
20.
Malnutríció rizikóját szűrő módszerek alkalmazhatóságának vizsgálata sebészeti betegek körében
21.
A malnutríció rizikószűrése a dietetikusi gyakorlatban
22.
A placebohatás vizsgálata táplálékallergiás és táplálékaverziós betegeknél
23.
Receptfejlesztés a fenntartható táplálkozás érdekében: tücsökliszttel készült ételek
24.
Szisztematikus szakirodalom-kutatás és -elemzés a Hashimoto-tireoiditisz betegségben alkalmazható dietetikai intervenciókról, különös tekintettel a gluténmentes étrendre
25.
Tejfehérje-allergiában alkalmazható tejhelyettesítő termékek organoleptikus vizsgálata
26.
Testösszetétel-analizálás a klinikai gyakorlatban
27.
Tudományos szimpózium a cöliákia (coeliakia) diagnózisának kihívásairól
28.
Táplálkozási és környezeti tényezők szerepe a csecsemő és gyermekkori allergiás megbetegedések megelőzésében
29.
A táplálásterápia hatása a cukorbetegség mellett kialakult végtagi krónikus sebek kezelése során - pilot study - gazdaságossági kivetítéssel
30.
A táplálásterápia hatékonyságának vizsgálata gyulladásos bélbetegségben szenvedők gondozása során
31.
A táplálékallergia, a tejcukor emésztési zavara és a coeliakia
32.
A táplálékallergia dietetikusi gondozása
33.
A táplálékallergia prevenciójának gyakorlati megvalósítása csecsemőkorban
34.
Táplálékallergia, tejcukor emésztési zavar és cöliákia
35.
A táplálékallergia és táplálékintolerancia komplex kezelése helyzetének kutatása Magyarországon MCM módszerrel
36.
Táplálékallergiák és felszívódási zavarok gyermekkorban
37.
A táplálékallergiás betegek tájékoztatásának jogszabályi szintű lehetőségei
38.
A táplálékallergiás fogyasztók táplálkozási biztonsága közös ügy
39.
Táplálékintoleranciák és dietoterápiájuk : mítosz vagy valóság?
40.
Új táplálkozási stratégia az egészséges öregedés érdekében : a NU-AGE-projekt eredményei
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI