Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

%C9lelmiszervizsg%E1lati K%F6zlem%E9nyek - 2015. 61. %E9vf. 1. sz.
Kapcsolódó tételek



1.  Alakfelismerési kutatások néhány eredménye érzékszervi élelmiszer-minősítő módszerek továbbfejlesztéséhez sütőipari termékekre
2.  Folyadékkromatográfiás hármas kvadrupol rendszerű tandem tömegspektrometriás (HPLC-MS/MS) módszerek az élelmiszer-vizsgálatokban: kihívások és előnyök
3.  Különböző víz- és élelmiszerminták arzén tartalmának vizsgálati eredményei
4.  Módszerfejlesztés antibiotikumok meghatározására tejmintákból on-line szilárd fázisú extrakciós UHPLC-MS/MS módzserrel

  Mind kijelölve: