Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

%C9lelmiszervizsg%E1lati K%F6zlem%E9nyek - 2014. 60. %E9vf. 1. sz.
Kapcsolódó tételek



1.  A 60 éves Élelmiszervizsgálati Közlemények - az elmúlt 30 év tükrében
2.  Az aflatoxinszennyezettség csökkentésének lehetőségei az élelmiszerláncban
3.  Baktériumok kommunikációja és annak élelmiszer-tudományi jelentősége
4.  A búzaliszt ásványianyag- és fehérjetartalmának változása műtrágyázás hatására
5.  Csomagolóanyagok szerves migránsai és a kioldódott vegyületek vizsgálati lehetőségei
6.  Hogyan értékeljük a műanyagalapú csomagolóanyag-beszállítónk megfelelőségi nyilatkozatát?
7.  Hársméz színjellemzőinek változása hőkezelés hatására, illetve a tárolás során
8.  Tejtermékfejlesztés zsírsavösszetétel-módosítással
9.  Az uborka (Cucumis sativus) érése során bekövetkező beltartalmi értékváltozások

  Mind kijelölve: