Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Medicus Universalis - 1990. 23. %E9vf. szept. mell.
Kapcsolódó tételek



1.  A busadiéta, a busaolaj- és a tengerihalolaj-készítmények helye a prevencióban és a rehabilitációban
2.  A busafogyasztás újabb klinikai tapasztalatai
3.  A halfogyasztás jelentősége a megelőzésében és gyógyításban : A Magyar Táplálkozástudományi Társaság szervezésében 1990. ápr. 5-én tartott ankét előadásai
4.  A halolaj hatása a zsíranyagcserére
5.  Halászat Magyarországon
6.  A magyarországi halak zsírjának összetétele, különös tekintettel az omega-3 szerkezetű polyen zsírsavakra
7.  Az n-3 zsírsavak hatásainak biokémiai és kórélettani elemzése
8.  Az omega-3 (n-3) zsírsavak jelentősége a megelőzésben és a gyógyításban
9.  Tapasztalatok és gondolatok a halfogyasztásról a diétában
10.  Táplálkozás és egészség

  Mind kijelölve: