Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Zajk%E1s G%E1bor - Kapcsolódó tételek


1.  Az atherosclerosissal összefüggő zsíranyagcserezavarok kezelése
2.  Beszámoló a III. Magyar Kardiovaszkuláris Konszenzus Konferenciáról
3.  Budapesti +Stroke adatbank  (célkitűzések, metodika)
4.  A diabetes mellitus diétás kezelése
5.  Diákok javaslatai az iskolai étkeztetés reformja kapcsán
6.  Diétás kezelés májbetegségben
7.  Egészséges táplálkozás : a szív- és érrendszeri betegségek megelőzése
8.  Az egészséges táplálkozás és a daganatos betegségek megelőzése
9.  Az egészséges táplálkozásról
10.  Az elhízás diétás kezelése
11.  Az elhízás kezelése : korábbi és új lehetőségek
12.  Emlékezés Prof. Dr. Lindner Károlyra
13.  A felnőtt lakosság és a rizikópáciensek, kardiovaszkuláris betegek táplálkozási irányelveiről
14.  Felnőttek vasellátottságának jellemzői Magyarországon
15.  A glikémiás index ismeretének jelentősége a gyakorlatban
16.  Gyomorbetegségek és a Parádi kénes gyógyvíz
17.  Gyógyvizek az emésztőrendszeri panaszok és betegségek kezelésében
18.  A gyógyvizek szerepe a betegségek megelőzésében és gyógyításában
19.  Gyógyvizek szerepe a székrekedés kezelésében
20.  Gyógyvizek szerepe az epehólyag és az epeút-betegségek kezelésében
21.  Helyes táplálkozással az egészségért : Magyarország nemzeti táplálkozáspolitikájáról
22.  Háború, migráció, táplálkozás, tápláltsági állapot a volt Jugoszlávia területén a 20. század kilencvenes éveiben
23.  A magyarországi lakosság egy csoportjának táplálkozási vizsgálata 1992-1994 között
24.  A magyarországi élelmezés- és táplálkozáspolitika irányelvei
25.  A metabolikus szindróma terápiája
26.  A metabolikus x-szindróma és a táplálkozás
27.  Mit fogyasszon a cukorbeteg, különös tekintettel a 2-es típusú diabetesben gyakori súlytöbbletre?
28.  A nyomelemek szerepe a szervezetben, a pótlás lehetőségei
29.  Néhány gondolat az elhízásról és kezeléséről
30.  Syncumar és táplálkozás - táplálkozási ajánlások Syncumart szedőknek
31.  Szív- és érbetegségek kockázatának csökkentése - táplálkozási irányelvek
32.  A szív- és érrendszeri betegségek megelőzése egészséges táplálkozással
33.  Terhes nők energia- és tápanyagellátottságának nyomon követése
34.  A táplálkozás fő irányelvei a szív- és érbetegségek megelőzése érdekében
35.  Táplálkozás és környezet
36.  Táplálkozási ajánlások egészségeseknek és fokozott kockázat esetén
37.  Táplálkozási ajánlások egészségeseknek, és fokozott kockázat esetén
38.  A Táplálkozási Fórum kérdőíves vizsgálatának eredményei
39.  Táplálkozási tényezők és szájüreg rosszindulatú daganatai
40.  Táplálkozási vizsgálat Magyarországon, 2003-2004
41.  Táplálkozási vizsgálat Magyarországon, 2003-2004. : mikrotápanyagok: vitaminok
42.  Táplálkozási vizsgálat Magyarországon, 2003-2004 : ásványi sók
43.  A tápláltsági állapot vizsgálata, értékelése
44.  A túlsúly és elhízás, valamint a daganatos kockázat
45.  A vitaminokról
46.  Élelmezés- és táplálkozáspolitika Magyarországon
47.  Az élelmiszerek és a táplálkozás közegészségügyi hatása
48.  Összefoglalás a III. Magyar Kardiovaszkuláris Konszenzus Konferencia ajánlásairól
49.  Összefoglalás a IV. Magyar Kardiovaszkuláris Konszenzus Konferencia ajánlásairól

  Mind kijelölve: