Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

B%EF%BF%BDn%EF%BF%BDti Di%EF%BF%BDna - Kapcsolódó tételek


1.  Egyetemisták élelmiszer-fogyasztása az adalékanyag-kitettség becslésének felmérése tükrében
2.  Az egészséges táplálkozással kapcsolatos attitűdök feltárása kérdőíves megkérdezés alapján
3.  Flexitariánus étrend - a fenntartható táplálkozás?
4.  The food safety issue and the consumer behaviour in a transition economy : a case study of Hungary
5.  Growth of untreated and radiation-damaged Listeria as affected by environmental factors
6.  Koronavírusok az élelmiszerekben?
7.  Trendek az élelmiszeripari adalékanyagok felhasználásában
8.  A táplálkozástudomány aktuális kihívásai
9.  Vírusok az élelmiszerekben az új koronavírus-járvány fényében
10.  Az élelmiszer-fogyasztási adatbázisok múltja, jelene és jövője

  Mind kijelölve: