Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=109433
MOB:2007/4
Szerzők:Lelovics Zsuzsanna
Tárgyszavak:ZSÍRSAVAK, TELÍTETLEN; TÁPLÁLKOZÁS
Folyóirat:Studium & Practicum - 2007. 1. évf. 5. sz.


  A táplálkozás omegája : omega-3- és omega-6-zsírsavforrások / Lelovics Zsuzsanna
  Bibliogr.: p. 23. - Abstr. hun.
  In: Studium & Practicum. - ISSN 1788-6996. - 2007. 1. évf. 5. sz., p. 22-23. : ill.


Miért fontos a halak, halkészítmények fogyasztása, és ezek közül élettani szempontból melyek az értékesebbek? Ezek a kérdések felmerülhetnek a betegekkel való beszélgetések kapcsán is. A tanácsokhoz adunk némi segítséget.